Masz nadciśnienie? Jedz to, a zmniejszysz ryzyko zawału!
Opublikowano 17 lutego 2018 autor: admin | Kategoria: Artykuły bieżace |

Zdjęcie pobrano z internetu
Sam mam nadciśnienie i codziennie zażywam przez lekarza zapisane lekarstwa.
„Jeśli masz wysokie ciśnienie krwi, możesz obawiać się zawału. Na szczęście to ryzyko możesz zmniejszyć nawet o 30 proc. Wszystko dzięki jogurtowi naturalnemu – wystarczą dwie porcje tygodniowo. Badacze uważają, że połączenie fermentacji i wysokiej zawartości wapnia wspomaga serce. „
Jogurt produkt , który można zakupić w sklepie a jego własności mogą zapobiec u nas zawałowi.
Przeczytaj artykuł klikając na link podany poniżej :
http://www.fakt.pl/kobieta/zdrowie-i-fitness/spozywanie-jogurtu-naturalnego-zmniejsza-ryzyko-zawalu/w75whg9
Jacek Mroczek fotoreporter
www.wmoimobiektywie24.pl